Recepten

Friday, August 25, 2006

Cranberry en Chocolade koekjes

Deze koekjes leken me lekker omdat er cranberry's in zitten.
Marcel vond deze erg lekker en ik vond ze na twee dagen op hun best, maartoen waren ze bijna op.

Variatie op een recept uit Elle eten nr 4 2006

Ingrediƫnten
75 g boter, zacht
50 g lichtbruine basterdsuiker
50 g suiker
1 zakje vanillesuiker
1 ei
160 g bloem
0,5 theelepel bakpoeder
zout
100 g pure chocolade, grof gehakt
50 g gedroogde cranberry's

Bereiding
Boter en de suiker kloppen.Meng ei erdoor. Zeef de bloem en bakpoeder erover en doe het zout erbij. Het moet een zacht, zanderig beslag worden. Maak met twee lepels hoopjes op de bakplaat(gebruik eventueel bakpapier of beboter de plaat).
12-15 minuten in de oven op 190(175 hete lucht) graden.
Laat de koekjes afkoelen.
De volgende dag zijn ze nog lekkerder omdat de cranberry's dan beter te proeven zijn.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home